Diagnose onderzoek op basis van NO CURE NO PAY !!!

Wij kunnen in goed overleg met de opdrachtgever zijnde een particulier of bedrijf de storing in uw auto onderzoeken, lokaliseren en repareren op basis van NO CURE NO PAY*.

 

Dit betekend dus echt dat u niks betaald als wij de storing niet vinden.

 

Spelregels bij NO CURE NO PAY.

 

  1. De opdracht word aangegaan op basis van wederzijds vertrouwen.

  2. Bij de opdracht worden de volgende gegevens vastgelegd, Voertuig gegevens, Staat van het voertuig bij aanvang van het onderzoek en de Klant gegevens tbv contact en facturatie gegevens.

  3. De klant is gehouden Schaap Automotive te voorzien van alle relevante informatie omtrent de storing. Met name over de voorgeschiedenis van de storing en eventueel al uitgevoerde diagnoses en reparaties.

  4. Beide partijen hebben het recht de opdracht op elk moment te beëindigen met in achtneming van de voorwaarden.

  5. Als aan alle voorwaarden van de opdracht wordt voldaan, geldt de regel dat de klant geen kosten betaald zolang de storing niet is of kan worden opgelost. Aan de duur van een onderzoek kan door de klant geen limiet worden gesteld, echter als de klant het onderzoek vroegtijdig beëindigd, worden alle directe en indirect gemaakte kosten in rekening gebracht, tenzij Schaap Automotive hier vanaf wenst te wijken.

  6. Brandstof-en/of voorrijkosten ten behoeve van het onderzoek worden altijd in rekening gebracht.

  7. Voertuigen met zware waterschade, brandschade, blikseminslag of andere weersinvloeden zijn uitgesloten van deze ‘No Cure No Pay’ regeling. Wat onder deze zware schade word aangemerkt word door Schaap Automotive beoordeeld.

  8. Schaap Automotive vervangt uitsluitend onderdelen die defect blijken te zijn en aantoonbaar relevant blijken te zijn voor het oplossen van de storing. In geval van twijfel aan het bovenstaande (onderdelen vervangen), zal Schaap Automotive altijd expliciet toestemming vragen aan de klant om deze te mogen vervangen.

  9. Schaap Automotive houdt een overzicht bij van de uitgevoerde werkzaamheden, gemaakte kosten en geïnvesteerde tijd.

© 2021 Schaap Automotive

  • facebook-square